Svar

Din kommentar till bokillustrationen löd så här:

"Det är klart jag orkade läsa!
Jag börjar med texten, vilken är precis vad jag menar när jag säger att ni ska värdera era egna bilder och granska dem kritiskt. Bra!
Jag tycker att du har lyckats skapa en väldigt tydlig känsla i bilden och inramningen med citaten i det typsnittet förstärker den känslan, väldigt fint. Är fotot med träden också din egen bild?
Bra att du utmanade dig att testa en ny teknik. Jag tycker att det är en bra effekt att visa bilderna i texten, men eventuellt kanske bara i den nedre bilden. Testade du att skriva utan skugga på texten?"

Mitt svar:

Bilden på träden är tyvärr inte min egen bild, men jag har som sagt redigerat den själv.
Jag testade att visa bilderna i texten i bara den nedre bilden, men jag fick då inte plats med alla bilder jag ville få med. Tyckte också att den blev en för stor obalans i bilden och bilden blev inte lika harmonisk att vila ögat på.
När jag skrev texten från början så var den inte "skuggad", eller dubbel, men texten blev då så smal och inget annat typsnitt eller inställning gjorde texten tillräckligt bred. Tycker dessutom att det blev ett mycket mer personligt typsnitt när jag lade texten dubbel. Det blev inte heller lika symretiskt eller vad man kan säga som innan, vilket jag tycker gav en fin effekt.
Tack för kritiken annars =)
Ska fixa kompliment uppgiften i helgen så det kommer väl upp snart också.

//Therese Alfredsson M10A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0